Fakta om Stordal

 
  I 2007 var det ei netto innpendling til Stordal kommune på 77 personar
    Dagens fakta

Nyheiter frå NRK Møre og Romsdal

   
Publisert 21.06.2017
Jonsok i Stordal 2016

Ja, du las rett, sjølv om veret skulle tilseie at vi skriv oktober. Men vi får sjå det positive i det og konstatere at den store brannfaren, ser det i alle fall ikkje ut til å bli. Så satsar vi på veromslag, for det vert sjølvsagt lagt opp til feiring, både på Dyrkorn og i Stordal.  

Publisert 21.06.2017
Stordalscup 2017 - etter kampen mellom Ørskog og Spjelkavik

Den 37. utgåva av Stordalscup er vel i hamn og arrangørane har verkeleg orda sine i behald, når dei omtalar dette arrangementet som ein folkefest. Årets utgåve samla faktisk så mykje folk at ein kan lure på om det ikkje nærma seg rekord. Med heile 90 deltakande lag og med så mykje som skjer også utanom fotballen, er det ikkje rart det ver folksamt. Sjølv om det ikkje var gnistrande sol heile helga, vart det heller inga utfordring vermessig.

Publisert 21.06.2017

Vi legg ut denne presiseringa/påminninga vedr ordninga som omhandlar tilskot av spelemidlar til løypetiltak i fjellet og overnattingshytter. Merk at søknadsfristen her er sett til den 1. november 2017.

Publisert 19.06.2017
vårpåsmitaket.jpg

Sommarsesongen har starta opp ved Ytste Skotet og avdelingsleiar Kirsi Räty melder om særs stor aktivitet også dette året. Mange skuleklassar og verksemder har alt vore på besøk og to museumssøndager er alt unnagjort. Neste museumssøndag blir den 25. juni. Kirsi fortel vidare at dei har både geitekilllingar, sau med lam, høner og kattar og på ein slik museumssøndag er det mykje spanande å få vere med på.

Publisert 16.06.2017
Stordalscup - foto frå Fjelladalen

Då er det endeleg klart for Stordalscup 2017. Dette er, som tidlegare skrive, den 37. utgåva av det som etterkvart har utvikla seg til å bli ein einaste stor folkefest. Det startar altså i dag med karnevalopptog frå sentrum og til stadion, med seriekamp for herrelaget og med flotte innslag frå utescena. Etterkvart vil også "Innertier" dukke opp der. Så blir det full pakke resten av helga og då både for dei som er interessert i fotball og alle andre.

Publisert 14.06.2017
May Britt Haukås, Sunnmøre friluftsråd

Onsdag 21. juni blir den siste dagen før ferien, med aktivitet på Naturmøteplassen (i Rystene) i Stordal sentrum. Då kan du møte May Britt Haukås, kjend m.a. frå Naturtelefonen på NRK. Det er som vanleg mellom kl 12.00 og kl 14.00 det skjer.

Publisert 12.06.2017
Big Valley Voices - Disney Voices 2017

Big Valley Voices hadde valgt musikk frå Disney-klassikarar som tema, til sommarkonserten sin fredag 9. juni. Vi kan trygt slå fast at dei klarte å skape ei rett flott "Disney-stemning" og vidare konstaterer vi at det er høgt nivå på framføringa. I tillegg til at damene sjølve vert stadig flinkare, bidrog naturlegvis også bandet på fire og eigen gjestesolist til at dette verkeleg vart ei flott oppleving. Ståande applaus frå salen, stadfesta dette.

Publisert 12.06.2017
Gursken Skulekorps

Denne helga var det Gursken Skulekorps som vitja Stordalshallen og for eit korps dette var! Ikkje berre var dei mange, med nærare 50 musikantar og totalt nærare 60 personar, men i tillegg virka dei vere ein einaste stor familie. I tillegg til at det var tettpakka program ved Stordalshallen, tok dei seg også tid til å halde konsert på allmenningen i Stordal, på laurdagen.  

Publisert 09.06.2017
eldreomsorg.jpg

Stordal kommune sender på høyring forslag til lokal forskrift om tildeling av langtidsopphald i sjukeheim eller tilsvarande bustad særskilt tilrettelagt for heildøgnsteneste m.m 

Høyringsfristen er fredag 14. juli 2017.

Eventuelle merknadar kan sendast til post@stordal.kommune.no

Klikk her for å lese forslag til lokal forskrift (DOCX, 64 kB)

 

Publisert 08.06.2017
plastforsøpling2.jpg

Vandreutstillinga om plastforsøpling i havet er no på plass i Stordal bibliotek.

Utstillinga skal vere i Stordal fram til 28. 06. 2017

   

Søk

Kontakt oss

Stordal kommune
Besøksadr.: Stordalsvegen 550 Postadr.: Kommunehuset
6250 Stordal
E-post : postmottak@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279100

Beredskap
: Sjå venstre meny

Skriftstørrelse

Normal skriftstørrelse Større skriftstørrelse Størst skriftstørrelse

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Galleri

Dyrkornkaia
Dyrkornkaia
Stordal bibliotek
Levert av ACOS AS