Nyheiter frå NRK Møre og Romsdal

   
Publisert 15.07.2019
Sommarsong i Rosekyrkja - Kyrkjehola Kulturbeite 2019

I snart 20 år har vi hatt gleda av å delta på konsertar og andre kulturarrangement i regi av Kyrkjehola Kulturbeite. Dei siste åra har det rett nok ikkje vore like mange arrangement som tidlegare, men i fjor sommar var det også ein fin konsert og også den gongen - som no - på olsokkvelden. Årets konsert har fått tittelen; "Sommarsong i Rosekyrkja".

Publisert 03.07.2019
menu-logo.png

For leiarar i lokalsamfunnet, fritidsarenaen, komande foreldre, foreldre, interesserte vaksne og tilsette i kommunen som arbeider med barn og unge.  

 
Dato : ONSDAG 14.AUGUST
Tid : KL. 18:00
Stad : GRENDASALEN, STORDALSHALLEN
 
Publisert 02.07.2019
Slåttekurs_snudd_vann_sist.jpg

Kom og lær bruken av ljå og orv, slåtteteknikk, bryning og tynsling m.m. i vakre omgivelser på fjellhyllegården Ytste Skotet. 

Publisert 02.07.2019
Audun Myskja på kulturkafé

Torsdag 13. juni fekk vi besøk av Audun Myskja. Lege, forfattar og musikar Audun Myskja var på ein liten rundtur i den nye Fjord kommune, i regi av Stordal frivilligsentral i samarbeid med frivilligsentralen i Norddal. 

Publisert 27.06.2019
Lone Lorgen Øvrebust

Stordal IL har opp gjennom åra fått fram det eine idrettstalentet, etter det andre og Lone Lorgen Øvrebust føyer seg definitivt inn i rekkja. Ho legg ned ein enorm innsats i arbeidet for å bli best mulig og resultata har heller ikkje latt vente på seg, sjølv om ho konkurrerer innan ein idrett der utøvarane våra er best i verda.   

Publisert 27.06.2019
Anna Margrethe Drægebø Moe

Stordal kommune har sidan 1993 delt ut kulturpris annakvart år. Årets mottakar får denne takka vere sin store og vedvarande innsats mellom anna innan Stordal IL og Mental Helse Stordal og det er liten tvil om at ho fortener ein slik pris.

 

 

 

Publisert 25.06.2019
Stordalscup 2019 - 3 vs 3 er kjempegøy

Nok ein Stordalscup er tilbakelagt og etter det vi har grunn til å tru er tilbakemeldingane også denne gongen udelt positive. Kampavviklinga og anna, gjekk som smurt og det var godt med folk som besøkte dei rekordmange standane/utstillarane, både i og utanfor Stordalshallen.

Publisert 20.06.2019
Nathalie på plass ved Devoldfabrikken

Du har kanskje lagt merke til at Stordalshallen har fått endå fleire, flotte samarbeidspartnarar også dei siste vekene? Det er naturlegvis stor stas og ei ny stadfesting på kor populært det er å vere med på laget vårt. Når Valldal safteri kjem med no, kan vi merke oss både det at det dei siste åra er mange verksemder nettopp lokaliset i Valldal vi får høve til å profilere. Det spesielle med Valldal safteri, er sjølvsagt også at det er dei same som driftar denne flotte verksemda, som også står bak den spennande verksemda Sau og sånt.

Publisert 07.06.2019
Valldal Hytteservice - logo/skilt

Som det framgår av namnet, er det Valldal som er base for denne spennande verksemda. Det er Håvar og Ivar Normann Heggen som driv Valldal Hytteservice og i bunn og grunn kan dei stå til teneste med det aller meste når det gjeld bygging og vedlikehald av hus, hytter og andre byggverk og sjølvsagt då ikkje berre i Valldal.

Publisert 06.06.2019
Låssenteret AS - logo

Det er stadig like attraktivt å vere Stordalshallen sin samarbeidspartnar og blant dei verksemdene som kjem med no, finn vi også Låssenteret AS. Vår nye samarbeidspartnar er m.a. det største frittståande TrioVing sikkerheitssenteret i Norge.

 

 

 

Publisert 05.06.2019
Vikasetra.jpg

Torsdag 6. juni gå vekas tur til Vikasetra i Fjørå. Setra ligg på sørsida av av Tafjorden, og det blir organisert båtskyss (påmelding). Nytt høvet til å kome deg dit!

Klikk "les mer"

Publisert 31.05.2019
Per Christian Ellefsen

Vi har nettopp annonsert at vi er så heldige å få besøk av Audun Myskja, i veke 24. No kan vi - i tillegg - gle oss over at Mental Helse Stordal har fått ja frå Per Christian Ellefsen, m.a. kjent frå filmtriologien om "Elling". Han vil halde foredrag i Stordalshallen i høve Verdensdagen for psykisk helse, søndag 29. september.

Publisert 29.05.2019
Dyrkorn.jpg

Måndag 3. juni er det vekas tur att. Oppmøte på Dyrkorn kl 18. Turen startar frå kaia og går langs bygdevegen til gamleskulen. Den ligg på om lag 150 moh. og blir brukt til grendahus. 

Publisert 28.05.2019
rugging.jpg

Torsdag 30. mai er vekas tur ein del av Fjørå Helselag sin Hjartemarsj til Ruggå. Parkering og start frå parkeringsplassen på Hauge, øvst i Fjørå, kl 12-13.

Publisert 27.05.2019
kjellsura.jpg

No er det vekas tur på måndag også. Måndag 27. mai kan du bli med på ei spennande kulturhistorisk vandring til ura som har vore boltreplassen for barn i Dale i generasjonar. Oppmøte ved prestegarden i Norddal kl 1800. Kjellsura er også StikkUT!- turmål.

Publisert 24.05.2019
vardefjellet.jpg

Torsdag 23. mai går Vekas tur i Fjord kommune til Vardefjellet i Valldal. Her er det flott utsyn til fjord og fjell, frå Tafjordfjella i aust til Slogen og Sunnmørsalpane i vest. Oppmøte på Klovset kl 1800.

Publisert 24.05.2019
fruktblomstring-pa-linge.jpg

Torsdag 16. mai er det vekas tur att. denne gongen ein rundtur mellom frukttre på Linge. Bli med på tur og nytt høvet til å gjere deg kjent i bygdene i nye Fjord kommune!

Publisert 24.05.2019
Loesetnakken_lightbox_full_screen.jpg

No er vi i gang med Vekas tur i Fjord kommune - og første tur går til Løsetnakken, øvst i Stordal, torsdag 9. mai. Nytt høvet til å gjere deg kjent i bygdene våre.

Torsdag 9. mai kl 1800 går turen til Løsetnakken. Oppmøte og parkering på lunneplassen litt ovanfor for gardane på Løset, øvst i Stordal.

Publisert 08.05.2019
17. mai 2016 - tog på Dyrkorn

Feiringa av 17. mai er eit av årets store høgdepunkt for både store og små og vi kan med rette hevde at markeringane er flotte, også i vår kommune. Både på Dyrkorn og i Stordal er det på ny klart for storstilt feiring og begge stadar fyl ein malen frå tidlegare år.

   

Søk

Kontakt oss

Stordal kommune
Besøksadr.: Stordalsvegen 550 Postadr.: Kommunehuset
6250 Stordal
E-post : postmottak@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279100

Beredskap
: Sjå venstre meny

Skriftstørrelse

Normal skriftstørrelse Større skriftstørrelse Størst skriftstørrelse

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Galleri

Bygdetun
Bygdetun
Levert av ACOS AS