Nyheiter frå NRK Møre og Romsdal

   
Publisert 15.01.2019
FK Fortuna 12. - 13. januar 2019

Berre nokre timar etter at "Fjordafesten" var vel i hamn, hadde vi gleda av å kunne ta imot dyktige fotballjenter frå FK Fortuna. Dei kom laurdagsmorgonen og returnerte til Ålesund dagen etter. I løpet av opphaldet, som hadde hovudvekt på det sosiale, fekk dei med seg mykje.

Publisert 14.01.2019
Kick-off for Fjord kommune

Fjord kommune nærmar seg og dei tilsette i Stordal og Norddal kommune er involvert i «byggeprosessen». Som ein del av dette, vart det på fredag 11. januar også arrangert ein fest for tilsette i begge dei to kommunane, rett og slett for å verte betre kjende med kvarandre.

Publisert 14.01.2019
Årsfest 2018 - Alle på scena

Her finn du kulturkalenderen for perioden fram til og med mars månad. I tillegg til arrangementa lista opp her, er det naturlegvis mykje anna som skjer. Dette finn ein meir info om i oversikta over dei faste aktivitetane frå veke til veke.

Publisert 07.01.2019
Ørskog Angels 6. januar 2019

I går hadde vi på ny gleda av å ha desse dyktige cheerleading-utøvarane på besøk i Stordalshallen. Også denne gongen var det øvingar på teamtrack´n som stod i fokus og fordelt på to grupper, der dei yngste var i sving først, vart det nærare 5 timar totalt denne gongen. Ørskog Angels Cheerleading opplever enorm interesse og totalt tel dei no over 100 medlemmar.

Publisert 20.12.2018
Larsgården Skolekorps okt 2018 fellesbilde.jpg

I 2017 feira vi at det var gått 20 år sidan Stordalshallen stod ferdig. Det var ikkje reint lite fokus på dette, med mange flotte markeringar, ikkje minst den suverene jubileumsfesten den 25. februar. Mange flotte reportasjar i media vart det og. Men når vi no er i ferd med å legge året 2018 bak oss, kan vi faktisk våge oss til å hevde at dette året har vore minst like eventyrleg.

Publisert 18.12.2018
Stikk UT! Ski - Storvasshytta

Stikk UT! er blitt ein stor suksess med ei enorm oppslutning rundt om i heile fylket vårt. Nytt no, er det også at ein satsar på ei vinterutgåve av denne Landets beste turtrim! Her i Stordal er to kasser plasserte ut og rundt om i fylket finn du nærare 30 andre turmål. Så no er det på tide å leite fram skia!

Publisert 18.12.2018
Lone Lorgen Øvrebust

Våre vinteridrettsutøvarar held fram med å gjere seg bemerka på resultatlistene rundt om og det dukkar opp stadig nye talent. I langrennsløypa har det lenge vore Martine Lorgen Øvrebust som har kunna vise til den eine pallplasseringa, etter den andre. Men no er det mykje som tyder på at ho kjem til å få knallhard konkurranse frå lillesøster Lone (15).

   

Søk

Kontakt oss

Stordal kommune
Besøksadr.: Stordalsvegen 550 Postadr.: Kommunehuset
6250 Stordal
E-post : postmottak@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279100

Beredskap
: Sjå venstre meny

Skriftstørrelse

Normal skriftstørrelse Større skriftstørrelse Størst skriftstørrelse

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Galleri

Fotograf: Bjørnar Midtbust
Utsikt frå Mosætra
Bjørnar Midtbust
Levert av ACOS AS