Nyheiter frå NRK Møre og Romsdal

   

Bjørnar Midtbust med flott lysbildekåseri

Bjørnar Midtbust - til fjells - Klikk for stort bildeBjørnar Midtbust - til fjells Privat

Onsdag den 6. november var det Bjørnar Midtbust sitt lysbildekåseri, som var underhaldninga då Stordal og Liabygda pensjonistlag hadde treff i Stordalshallen. Det driftuge pensjonistlaget har treff første onsdagen i kvar månad og har ingen vanskar med å fylle grendasalen med folk. Det var liten tvil om at Bjørnar sitt besøk, denne dagen, fell i smak.

Publisert av Hallgeir Hove. Sist endret 15.11.2019

Pensjonisttreff 6. november 2019 - Klikk for stort bildePensjonisttreff 6. november 2019 Hallgeir Hove Pensjonisttreff for heile nye Fjord kommune 21. mars 2019 - Klikk for stort bildePensjonisttreff for heile nye Fjord kommune 21. mars 2019 Hallgeir Hove Pensjonisttreff for heile nye Fjord kommune - leiar Ann Elise Dyrkorn ynskjer velkomen - Klikk for stort bildePensjonisttreff for heile nye Fjord kommune - leiar Ann Elise Dyrkorn ynskjer velkomen Hallgeir Hove Fylkespensjonisttreff i Stordalshallen, 2003  - Klikk for stort bildeFylkespensjonisttreff i Stordalshallen, 2003

Fast, dyktig referent for pensjonistlaget er Steinar Lamo og vi skal ikkje gjere noko forsøk på å skildre det flotte treffet på anna vis enn å vise til det han har skrive. Det som er ekstra stas naturlegvis, er at vi også finn reportasjen om det flotte treffet, på Pensjonistforbundet si nettside. Slikt kan vi like.

Pensjonistlaget har, som mange hugsar, arrangert Fylkespensjonisttreff fleire gongar og seinast i mars i år, inviterte dei pensjonistane i heile komande Fjord kommune hit til Stordalshallen. Sjå reportasjen frå det flotte treffet her.

Onsdag den 4. desember er det klart for nytt pensjonisttreff i Stordalshallen og då til det leiar Ann Elise Dyrkorn omtalar som julemøte. Det er berre å gle seg for alle som er så heldige at dei kan kalle seg for pensjonistar!

   

Søk

Kontakt oss

Stordal kommune
Besøksadr.: Stordalsvegen 550 Postadr.: Kommunehuset
6250 Stordal
E-post : postmottak@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279100

Beredskap
: Sjå venstre meny

Skriftstørrelse

Normal skriftstørrelse Større skriftstørrelse Størst skriftstørrelse

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Galleri

Skulen zooma frå Storheimshornet 02.10.2010 | Fotograf: Bjørnar Midtbust
Stordal skule
Bjørnar Midtbust
Levert av ACOS AS