Etat personal og dagleg tenesteyting

Etat for daglege tenester er samla under ein leiar.  Etaten har ansvar for velferdstenestene til dei som bur og oppheld seg i kommunen.

Publisert av Lars Joranger. Sist endret 28.03.2011

Målgruppene for tenesteytinga er primært barn og ungdom, eldre, sjuke og pleietrengande, funksjonshemma, rusmisbrukarar, sosialt vanskelegstilte eller andre med særskild behov samt å gi eit variert og godt kulturtilbod til alle aldersgrupper.

Arbeidsoppgåvene er i hovudsak heimla i Opplæringslova, Lov om barnehagar, helse-, sosial og barnevernlovgjevinga og omfattar i tillegg til tenester knytt til undervisning og barnehagetilbod, forbygging, diverse økonomiske ytingar, tiltaksarbeid , pleie- og omsorgsteneste og kurativ teneste.

Etat for dagleg tenesteyting femner om:

Utfyllande informasjon om dei ulike tenestene, avdelingane og ordningane finn du ved å trykke på aktuelt menyval over eller til venstre.

Etatsjef for personal og dagleg tenesteyting
NamnTelefonnrE-post
Personal- og dagleg tenesteyting70 27 91 00e-mail