Nyheiter frå NRK Møre og Romsdal

   

Ungdommens Kulturmønstring

Ungdommens Kulturmønstring (lokalmønstringa) vert kvart år avvikla i Stordalshallen og dei siste åra er det 10. klasse ved Stordal skule som har stått som arrangør. Vanlegvis skjer dette i slutten av januar eller byrjinga av februar månad.

Fotograf: Hallgeir Hove
Oppvisning i trampolinehopping, eit godt døme på at Ungdommens Kulturmønstring har stor spennvidde. Det aller meste får plass i mønstringa. fotograf Hallgeir Hove

Lokalmønstringane er særs trivelege og flotte og mange finn vegen til Stordalshallen for å få dette med seg. I tillegg til dei mange flotte innslag ein får oppleve, er det også sal av kaker, kaffe og anna godt.

Ein oppmodar sjølvsagt alle unge til å melde seg på. Hugs at dette er ei mønstring, der born og unge kan få høve til å syne fram noko av alt det dei held på med. Dermed kan ein også hevde at alt er av interesse, anten dette er ei utstilling, ein film, ein song, ballsjonglering eller noko heilt anna. Ein kan vidare delta med så mange innslag ein berre vil. Meld deg på då vel, og ver med på å gjere dette til eit kjempeflott arrangement!

Les meir om Ungdommens Kulturmønstring her.

Nedanfor finn du lenker til tidlegare lokalmønstringar m.m.

 
   

Søk

Kontakt oss

Stordal kommune
Besøksadr.: Stordalsvegen 550 Postadr.: Kommunehuset
6250 Stordal
E-post : postmottak@stordal.kommune.no
Telefon
: 70279100

Beredskap
: Sjå venstre meny

Skriftstørrelse

Normal skriftstørrelse Større skriftstørrelse Størst skriftstørrelse

Snarveier

  • Utskriftsvennlig versjon SkilleTegn
  • Kontakt oss SkilleTegn
  • Legg til favoritter

Galleri

Fotograf: Bjørnar Midtbust
Nye Kokarsteinen
Bjørnar Midtbust
Stordal bibliotek
Levert av ACOS AS